Kittens geboren 2007

Onze Ragdoll poes Chakira

heeft op 2 mei 2007 voor het eerst kittens gekregen op een leeftijd van 3 jaar. Het was een prachtig nestje van 5 kittens waaronder; 2 katertjes en 3 poesjes.

De vader van de kittens is BWBabydolls Little Deman van cattery Rosevalleyrags. De katertjes waren behoorlijk zwaar en wogen bij de geboorte 130 gram. De poesjes wogen 85, 108 en 110 gram. Een van de poesjes hebben we zelf gehouden. Dit is ons toekomstig fokpoesje. U kunt haar zien op onze poezen pagina, haar naam is Esmee. Als zij oud genoeg is zal zij, net zoals haar moeder Chakira, getest worden op; HCM, CIN en PKD.

De kittens hebben allemaal een zeer goed tehuis gevonden:

  • Jayla is bij karin Gielen in Sassenheimn gaan wonen. Zij heeft het daar erg naar haar zin met een hele grote tuin als speelplaats!
  • Luna zit nu bij een Familie in Alkmaar. Met een gezin van 3 kinderen en een hondje aan aandacht geen gebrek.
  • Danny is een hele grote zware kroelkater geworden. Hij woont momenteel in Uithoorn bij Fam Lugten en maakt daar de boel onveilig.
  • Dylan is net als Danny aardig aan de maat en weet zijn baasje en bazinnetje aardig om zijn pootje te winden. Hij wordt heel erg verwend en woont bij Fam. de Wit in Gorinchem.

Regelmatig krijgen we een mailtje of een telefoontje van de nieuwe eigenaars over hun belevenissen, wat wij natuurlijk erg op prijs stellen!